Vesterhavsparken 32, 6857 Blåvand

Super velholdt handicapvenlig ferielejlighed helt centralt i Blåvand

Det er ikke altid lige let at komme omkring, når man ferierer, hvis man er udfordret på bevægeapparatet. Det råder denne indbydende handicapvenlige ferielejlighed heldigvis bod på. Der er eksempelvis god plads i alle boligens rum. Her er der ingen stejle trappetrin at forcere. Brede dobbeltdøre gør det let at komme ud på terrassen i den dejlige, velafskærmede og dermed ugenerede gårdhave. Pladsen er her nogenlunde ligeligt fordelt mellem terrasse og plæne.

En låge gør det endda muligt at skyde genvej ud til p-pladsen og centrum af Blåvand, som ligger mere eller mindre lige rundt om hjørnet. Fra lejligheden er der heller ikke langt til stranden og Blåvand Fyr.

Lejligheden fremstår særdeles lys, åben og velholdt. Det lyse og pæne køkken ligger i åben forbindelse med en rigtig hyggelig stue, med god spiseplads, stor sovesofa og to terrassedøre, der sørger for et skønt lysindfald. Det store og indbydende soveværelse har ligeledes en terrasseudgang, samt adgang til et flot og rummeligt badeværelse.

Udenfor er der en skøn terrasse hvor der er masser af mulighed for at nyde feriedagene med grill og hygge.

Ejerforeningen er veldrevet, og her er eksempelvis skiftet stråtag så sent som i perioden 2017-2018, ligesom terrassedørene er udskiftet i 2022.


Kontakt os for nærmere information.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Udlejning til sælger i 2023 er pt. på kr. 74.912,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.