Vi søger...

Salget af sommerhuse går igen i år rigtig godt og der er masser af købere, som bare venter på, at deres drømmehus kommer til salg!
Vi søger derfor:
Sommerhuse i Blåvand, Grærup, Børsmose, Vejers og Ho.
Helårshus eller helårsgrund i Blåvand til seriøs køber

Vi har mange købere i vores køberkartotek, som venter på det rigtige hus

GRATIS SALGSVURDERING


Få sat den rigtige pris og opnå et hurtigere salg.
Det er utrolig vigtigt at få sat den rigtige salgspris på boligen. Flere undersøgelser viser at man, når prisen sættes for højt, ender med at sælge boligen til en pris der ligger lavere en den realistiske salgspris. Med vores mangeårige erfaring hjælper vi dig med at få sat den helt rigtige pris på dit fritidshus, så vi dermed øger chancen for et hurtigere salg.
HUSK ALTID:
Der er ikke noget der er nemmere end at foreslå en høj pris for at få en ejendom til salg, og så efter nogle måneder foreslå, at prisen sættes ned. Undersøgelser fra Boligsiden.dk viser, at en nedsættelse efter 2 - 3 måneder desværre ofte ikke er nok. Ofte ender boligen med at blive solgt til en pris, som er lavere end den pris den kunne være solgt til, hvis den var udbudt til den rigtige pris fra starten.
Det er derfor vigtigere at vælge en ejendomsmægler, man har tillid til og som kender nærområdet end en som tilbyder en høj pris.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis vurdering, så gennemgår vi ejendommen sammen, og drøfter mulighederne for et salg.
Ligeledes vurderer vi i fællesskab, om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser.
Når vi har lavet et salgsoplæg, vil det blive præsenteret for dig, så du får et overblik over de omkostninger der er i forbindelse med salget ( salær, markedsføring, tilstandsrapport, el-rapport, ejerskifteforsikring og evt. indfrielse af lån m.m. )
Da salgsvurderingen er gratis og uforpligtende, er der ingen grund til at du holder dig tilbage for at få et godt tilbud fra os.
Ring allerede nu og aftal en tid for en GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING.
Med venlig hilsen
Anja og Claus Lützen

GRATIS SALGSVURDERING

Udfyld formularen, og vi kontakter jer hurtigst muligt.

februar 2021

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728