Salgsvurdering l Blavand Mægleren Ejendomsmægler

FÅ SAT DEN RIGTIGE PRIS

- og opnå et hurtigere salg
Det er utrolig vigtigt at få sat den rigtige salgspris på dit sommerhus. Flere undersøgelser viser, at man, når prisen sættes for højt, ender med at sælge boligen til en pris, der ligger lavere end den realistiske salgspris. Med vores mangeårige erfaring hjælper vi dig med at få sat den helt rigtige pris på dit sommerhus, så vi dermed øger chancen for et hurtigere salg.
HUSK ALTID: Der er ikke noget, der er nemmere end at foreslå en høj pris for at få en ejendom til salg, og så efter nogle måneder foreslå, at prisen sættes ned. Undersøgelser fra Boligsiden.dk viser, at en nedsættelse efter 2 - 3 måneder desværre ikke altid er nok. Ofte ender boligen med at blive solgt til en meget lavere pris. Derfor er det vigtigt, at få sat den rigtige pris fra starten. Det er derfor rigtigt vigtigt, at vælge en ejendomsmægler man har tillid til og som kender nærområdet, end en som tilbyder en høj pris.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis vurdering, så gennemgår vi ejendommen sammen, og drøfter mulighederne for et salg. Ligeledes vurderer vi i fællesskab, om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser.
Når vi har lavet et salgsoplæg, vil det blive præsenteret for dig, så du får et overblik over de omkostninger der er i forbindelse med salget. Så ring allerede nu og aftal tid for en GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING.
Med venlig hilsen
Anja og Claus Lützen

GRATIS SALGSVURDERING

Vi søger sommerhuse i Blåvand, Vejers, Henne, Ho, Jegum og opland.
Udfyld formularen, og vi kontakter jer hurtigst muligt.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031