Hjelmevej 15, 1. 15., Henne Strand, 6854 Henne

Charmerende ferielejlighed med fantastisk udsigt

Nu kan du blive den næste ejer af denne hyggelige ferielejlighed, der ligger i det charmerende tidligere badehotel Nordsø Klit i Henne Strand. Med et rigtig stort værelse og et lyst og hyggeligt opholdsområde er der plads til børnefamilien, og udover en fantastisk terrasse med skøn udsigt udover klitlandskabet, er der fælles terrasser og gode faciliteter i ejendommen. Tilmed kan du glæde dig over en skøn udsigt over det fantastiske naturområde, ligesom Vesterhavet blot ligger få skridt fra ejendommen.

Det tidligere badehotel fremstår med klassisk charme, og ejendommen ligger højt placeret, så du kan nyde en dejlig udsigt over området. Foran ejendommen er der parkering, og med til lejligheden hører brugsret til et fællesvaskeri.

Lejligheden har, på grund af sin øverste placering, hyggelige skråvægge i alle rum. Rummene fordeler sig på 1 meget stort værelse, et pænt og lyst badeværelse med bruseniche samt en åben stue i forbindelse med køkken-alrummet. De lyse vægge og lofter giver sammen med skråvinduerne luft til rummene og får dem til at syne større, end de er.

Udefra træder du ind i stuen, hvorfra du har direkte adgang til lejlighedens øvrige rum og altanen. Altanen har trægulv, hvidt gelænder og plads til både cafesæt og en grill. Her kan du sidde og nyde den fantastiske udsigt, mens du spiser din frokost i middagssolen.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale med Købmand Hansen foreligger. Lejeindtægt til ejer i 2023 var på 38.900,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.