Rønnebærvej 3, Alslev, 6800 Varde

Yderst velholdt villa med super beliggenhed i Alslev

For enden af en stille villavej tæt på naturskønne områder, daginstitution,skole og indskøbsmulighed ligger denne særdeles velholdte etplans villa på 163 m². Villaen her på Rønnebærvej 3 fremstår helt indflytningsklar og byder på en rigtig fin planløsning. Her får du bl.a. et dejligt bryggers med plads til vaskesøjle samt bordplads. Fra bryggers er der indgang til et dejligt lyst køkken, som ligger i åben forbindelse med et ligeledes lyst og rummeligt alrum. Fra husets store spiseafdeling er der åben forbindelse til en rigtig hyggelig pejsestue, som indbyder til aftenhygge foran pejsen. Fra stuen er der udgang til husets dejlige lukkede have.

Hvis man ønsker at bruge den "fine indgang" kommer man ind i en stor entré med adgang til husets gæstetoilet. Via en fordelingsgang kommer man til husets 3 værelser, hvoraf det ene tidligere var 2 værelser. I denne afdeling af huset ligger ligeledes husets badeværelse.


Udenfor får I en nem og pæn have, som er udlagt i flere terrasser samt græsplæne og bede med barkflis.


Som ekstra plus er her en garage og et praktisk skur til opbevaring af haveredskaber mm. Bemærk, der er kommet ny port og nyt tag på garagen i 2018 ligesom flere af vinduerne er skiftet i 2014. Huset er i 2020 blevet efterisoleret i både vægge og tag.


Et super dejlig og velholdt hus som vi glæder os meget til at fremvise til jer.


BEMÆRK - MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.