Marsvej 8, Alslev, 6800 Varde

Lækkert og nyt! Kvalitetshus fra Hybel Huse beliggende i det attraktive Alslev

Drømmer du om at flytte ind i en splinterny og super lækker villa? Så har du nu muligheden for at være med helt fra start!

I det attraktive Alslev, kun ca. 5 km fra Varde og kun ca. 20 km fra Esbjerg, udbydes dette spændende projekt fra byggefirmaet Hybel. Huset bliver i alt 155 m² med 48 m² integreret dobbelt carport inklusiv skur med støbt bund, samt isoleret gulv og loft. Med masser af store vinduer og dobbelt terrassedøre kommer huset til at fremstå lyst og lækkert.


Huset opføres i blødstrøgne mursten - Bemærk, du har flere valgmuligheder i forhold til materialer, afvalmede gavle, IBF-tagsten, Zink-tagrender samt Rationel AURAPLUS PREMIUM træ/aluvinduer og døre med 3-lags ruder.


Husets planløsning er helt perfekt og de 155 m² er udnyttet på allerbedste vis. Udover et lyst og lækker køkken-Alrum med skjult depot i køkkenet og en hyggelig stue, er her ikke mindre end 3 gode værelser og et stort soveværelse med masser af skabsplads og eget lækkert badeværelse.


Fra fordelingsgangen er der adgang til et praktisk bryggers og et ekstra badeværelse, ligeledes med brus. Der installeres Danfoss ventilationsaggregat med varmegenvinding samt gulvvarme i hele huset.


BEMÆRK - Billederne er modelfotos og der kan derfor fremgå tilvalg, som ikke er med i standard prisen og derfor heller ikke er nævnt i priseksemplet fra Hybel. Dette drejer sig fx. om muret søjle i carporten, store vinduer i stedet for terrassedøre i køkken/alrum, lofthøjde mm.


RING OG FORHØR NÆRMERE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.