Bredgade 30, Alslev, 6800 Varde

Charmerende og dejlig lys villa med dejlig gårdhave

Hvis du gerne vil bo i hus og have god plads til familien og tilmed en garage, men vil du helst slippe for kedeligt havearbejde? Så er Bredgade 30 i Alslev et super godt valg.

Denne meget charmerende villa, som er i alt 136 m2 har en rigtig god inddeling, og egner sig såvel til en familie samt et enligt par. Fra entreen er der adgang til et dejligt pænt og lyst køkken-alrum med god spiseplads. Herfra er der adgang til et fint værelse. Alrummet ligger i åben forbindelse med en hyggelig stue. Fra entreén er der ligeledes adgang til et flot badeværelse med brus.

På 1. sal er der et rummeligt repos og ikke mindre end 3 værelser, hvoraf det ene er med en hyggelig hems.

I den tilhørende kælder er der 2 gode disponible rum. Herudover er der en garage på 28m2 med elektrisk port.

Den skønne lukkede gårdhave er flisebelagt, og byder på rigtig mange gode muligheder for at indrette det helt optimale udemiljø, hvor man kan nyde fridagene uden, at der skal tænkes på havearbejde mm. Fra Villaen er der kun få minutters gang til både Daglig Brugsen, Idrætshallen, forsamlingshuset, skole og offentlig transport.

Villaen har hidtil været udlejet og har indbragt en god lejeindtægt til sælger. Her er altså både mulighed for selv at flytte ind eller, at leje huset ud og dermed bruge dette som en investeringsmulighed.


En rigtig fin villa som fremstår rigtig pæn og lige til at flytte ind i!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.