Merkurvej 6, Alslev, 6800 Varde

Rummelig villa med god beliggenhed på lukket villavej

Næsten helt for enden af en stille lukket villavej ligger denne rummelige villa fra 1965. Huset er løbende vedligeholdt og det kan bl.a. nævnes, at vinduer og døre løbende er blevet udskiftet.Taget blev malet i 2021.

Når du træder indenfor på Merkurvej 6 bliver du mødt at et dejligt lyst hus med en god planløsning. I stueplan får du et pænt og rummeligt køkken med god bord- og skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til en dejlig spiseafdeling og stue i forskudt niveau, som giver rummet lidt ekstra charme. Stuen har en flot karnap, som gør rummet ekstra lyst og indbydende.

Herudover er her i stueplan 2 værelser, samt et stort lyst badeværelse med brus og spa.

Fra entreen er der adgang til husets store kælder med ikke mindre end 5 disponible rum, samt ekstra toilet. Til huset hører der endvidere både en carport med nyt tag fra uge 20 år 2022 og en garage med adgang til redskabsrum og haven. Udenfor er der en skøn lukket grund med masser af muligheder for at skabe sin helt egen "drømmehave.".

Da villaen ligger i kort afstand til børnehave, skole, indkøb og fritidsaktiviteter, henvender den sig til den unge familie, samt til et ældre ægtepar, som ønsker at bo centralt.

Vi ser frem til at fremvise denne fine villa til jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.