Fortuna Alle 2, 6705 Esbjerg Ø

Villa med fornuftig planløsning og central beliggenhed

Vi er glade for at kunne præsentere denne fine villa med central beliggenhed i Esbjerg. Villaen, som er opført i 1949 ligger i fornuftig afstand til midtbyen og tæt på naturskønne omgivelser. Fra Fortuna Alle 2 er der heller ikke langt til hverken indkøbsmuligheder, folkeskoler samt byens mange andre uddannelsessteder.

Selve huset rummer i stueplan et mindre men lyst og pænt køkken, en dejlig spiseafdeling i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der adgang til den delvis overdækkede terrasse samt husets dejlige have med dens gamle flotte træer. I stueplan er der ydermere et pænt badeværelse med brus samt et rummeligt soveværelse med indbygget skabsplads og et ekstra værelse, ligeledes med skabsplads.

Kælderen har adgang fra såvel stueplan samt en separat indgang udefra. Kælderen rummer ikke mindre end 4 rigtig gode disponible rum, samt et ekstra toilet og mulighed for etablering af et ekstra badeværelse.

Fortuna Alle 2 er en rigtig fin villa, som henvender sig til alle generationer og som vi glæder os til, at fremvise til de nye ejere!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.