Vejers Havvej 18, 6853 Vejers Strand

Lækkert aktivitetshus med jordvarme og god udlejning

Når kvaiteten skal være helt i top!

Hvis du vil sætter pris på byggeri af høj kvalitet, så får du her muligheden for at købe et super lækkert aktivitetshus, bygget af den lokale tømrermester Michael Høj.

Huset ligger med en super placering med kort afstand til indkøb samt den populære Vejers Strand.

Det flotte fritidshus komplementeres indvendigt af velindrettede, højloftede, lyse rum. Særligt den store stue med åbent køkken og spiseafdeling, tiltrækker sig opmærksomhed. Det samme gælder for det store aktivitetsrum, hvor der både er mulighed for at spille en omgang billiard eller bordtennis. Her er også bordfoldbold samt dart og et hyggeligt "Bar-hjørne" hvor man kan sidde og nyde et godt glas vin.

Huset byder ligeledes på en stor lys entre med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Fire rummelige soveværelser og to flotte badeværelser, hvoraf det ene er med et stort spabad. Fra stuen er der udgang til de 3 terrasser, hvoraf to af dem er lukkede og den dejlige grund med masser af plads til både leg og afslapning.

Den tredje af terrasserne er delvis overdækket og byder på rig mulighed for både solbadning og hyggelige grillaftener. Til huset hører der endvidere et rigtig fint redskabsrum med masser af plads til opbevaring.


Huset er meget energivenligt og opvarmes med jordvarme - mere optimalt kan det ikke gøres!.


UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægt til ejer i 2022 var på kr. 207.855,00 og huset er allerede pr. 01. januar 2023 lejet ud for kr. 165.000,00 i 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.