Søren Lassens Vænge 41, 6857 Blåvand

Charmerende fritidshus med naturskøn beliggendhed

Her på Søren Lassens Vænge på en kuperet naturgrund ligger dette skønne Kalmar fritidshus. Fritidshuset oser af idyl og klassisk sommerhusstil, og både udvendigt og indvendigt er der skruet op for hyggen.

Fra det overdækkede indgangsparti er der både direkte adgang til husets køkken men også til et praktisk bryggers, hvor man har mulighed for at kommer af med sko og overtøj. Det lyse køkken ligger i åben forbindelse med både spiseafdeling og en super hyggelig stue med brændeovn og varmepumpe.

Fra stuen er der udgang til en åben og delvist overdækket træterrasse, og rundt om huset finder I flere hyggelige kroge, hvor man kan sidde i ro og fred og nyde den friske luft.

I huset er der i alt 3 gode værelser og et badeværelse med både spabad og sauna. Beliggenheden for enden af en blind vej er skøn og idyllisk, og hele grunden er udlagt som naturgrund.

Til huset hører der endvidere en carport med tilhørende redskabsrum.

Et rigtig dejligt velholdt fritidshus som vi glæder os til at fremvise til jer.

UDLEJNING: Udlejningsaftale med Esmark foreligger. Sælger har valgt kun at leje ud fra april til oktober. Lejeindtægt til sælger for denne periode har været på ca. kr. 70.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.