Gl Mælkevej 24, 6857 Blåvand

Super dejligt aktivitetshus med rigtig god lejeindtægt

Fritidshuset her på Gl Mælkevej 24 ligger på en dejlig stor grund på ikke mindre end 2.872 m2. Grunden er omkranset af store flotte træer, og kun ca. 100 meter fra huset ligger den attraktive hundeskov med masser af plads til både de 2 og 4 benede.

Fritidshuset, som er bygget i 2013 har jordvarme, hvilket gør huset meget energivenligt.

Når man træder ind i huset finder man et dejlig rummeligt indgangsparti med plads til garderobe. Fra indgangen kommer man ind i det flotte køkken, som er udstyret med et skønt ovenlysvindue, hvilket give et fantastisk lysindfald. Køkkenet ligger i åben forbindelse med en rigtig hyggelig dejlige stue med udgang til en dejlig overdækket terrasse.

Huset har 3 gode værelser, alle med dobbeltsenge og skabe til opbevaring. Den hyggelige hems byder på 2 ekstra sovepladser. Her er også et skønt stort badeværelse med 2-personers spabad, samt adgang til sauna. Et ekstra badeværelse med bruser, sørger for, at der ikke er kø til morgenbadet.

Sidst men absolut ikke mindst, har man mulighed for at fordrive tiden i det dejlige aktivitetsrum, hvor man bl.a. finder poolbord samt bordfodbold. I 2016 er der etableret carport og 2 redskabsrum, med plads til cykler mm.

Udenfor er der masser af plads til boldspil, ligesom man finder både petanquebane, trampolin, gynge og sandkasse til børnene. Fra adressen er der en rigtig god cykel/gåsti ind til Blåvand centrum.

UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger med Admiral Strand. Lejeindtægt til sælge i 2023 er på kr. 193.574,00 eksl. forbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.