Hedetoftvej 9B, 6857 Blåvand

Rigtig dejligt og velholdt fritidshus med rolig beliggenhed

Leder I efter familiens nye sommerhus eller et godt udlejningshus? Så opfylder dette dejlige og meget velholdte fritidshus på Hedetoftvej 9B begge ønsker!

Den 1719 m² store grund indbyder til både afslapning og boldspil mm. Med terrasse både mod syd og vest kan såvel morgen som aftensolen nydes i fulde drag. Den delvis overdækkede terrasse sørger ligeledes for, at der kan grilles i alt slags vejr.

Huset, er særdeles vedligeholdt og fremstår rigtig flot og hyggeligt. Det flotte lyse HTH køkken er fra 2021 og ligger i åben forbindelse med både spiseplads og en rigtig hyggelig stue med udgang til terrassen.

Hele huset er malet overalt indvendigt i 2023, ligesom en del møbler også er udskiftet. I stuen er der en ny varmepumpe, som kan styres hjemmefra, så I kan ankomme til et dejligt opvarmet hus. Her får I altså et hus, hvor I bare kan nyde ferien og fridagene uden, at der skal arbejdes.

Her får I i alt 4 gode værelser, alle med nye senge og gulve. De 2 flotte badeværelser har også fået nyt inventar, og det ene af dem har både spabad og sauna.


UDLEJNING: Udlejningsaftale med Feriekompagniet foreligger. Huset har været lejet ud fra juni til december og har i denne periode indbragt kr. 98.401,00 til sælger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.