Nøddehaven 9, Jegum, 6840 Oksbøl

Charmerende og velholdt fritidshus på dejlig delvis lukket grund

Er I på udkig efter et både dejligt og velholdt fritidshus i Jegum, og skal det også gerne ligge på en god, delvis lukket grund? Så er Nøddehaven 9 det helt rigtige valg.


Det dejlige fritidshus er både lyst og rummelig og har en rigtig god planløsning. Fra husets entré/gang med god garderobeplads, er der adgang til et dejligt badeværelse med spabad. Her er ligeledes adgang til 3 af husets i alt 4 gode værelser og et saunarum med et ekstra toilet.
Det ene værelse er indrettet med bordfodbold, hvor I kan få en masse fornøjelige timer. Her sidder en af husets 2 varmepumper, som er installeret i hhv. 2020 og 2022. Fra værelset er der ligeledes udgang til en læfuld træterrasse.

Fra gangen er der indgang til et pænt og velholdt køkken med god spiseplads. Køkkenalrummet ligger i åben forbindelse med en super hyggelig stue, som indbyder til masser af sommerhushygge med hele familien. Her er der både brændeovn og varmepumpe, som sørger for at der både er varme og den helt rigtige sommerhus stemning. Fra stuen er der ikke mindre end 2 udgange til de hyggelige træterrasser. Begge dør partier i stuen er udskiftet til alu/træ vinduer i 2020.

Husets sidste værelse har adgang fra stuen. Endvidere er der et praktisk disponibelt rum, med adgang både fra alrummet samt udefra. Rummet bruges i dag som sælgers private rum.

Udenfor venter jer den dejligste natur, og med flere gode træterrasser er der masser af muligheder for at nyde både grilaftener og solbadning. Til huset hører endvidere en carport med et praktisk redskabsrum med god plads til cykler mm.


UDLEJNING: Der foreligger ingen udlejningsaftale. Huset har været lejet ud via airbnb, og har indbragt kr. 85.000,00 til sælger i år 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.