Degnevangen 6B, 6857 Blåvand

Dejlig villa med jordvarme og solceller samt super central beliggenhed i Blåvand

Her på Degnevangen 6B i Blåvand kan du nu blive den nye ejer af denne særdeles velholdte og flotte villa fra 2011. Her fra adressen er der kun en ganske kort gåtur ind til Blåvand Centrum. Villaen har en stor dejlig garage med elektrisk port, som sørger for, at man kommer tørskoet ind i huset.
Fra garagen er der adgang til et teknikrum, som også fungerer som et lille praktisk værksted.

Indenfor er der, som noget af det første, et dejligt stort og praktisk bryggers med masser af bordplads, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Overfor bryggers ligger et af husets i alt 4 gode lyse værelser.

Fra entreen er der adgang til husets lækre og lyse køkken med tilhørende alrum, som virkelig indbyder til gode middage med venner eller familie, her er der nemlig god plads til alle. Fra alrummet kan man følge med i "kokkens" udfoldelser i det flotte og funktionelle køkken. Fra spiseafdelingen er der adgang til yderligere 2 værelser, og et flot badeværelse. Det sidste værelse, som er oplagt til forældre soveværelse, har adgang til lækkert stort badeværelse. Fra spiseafdelingen er der ydermere adgang til en rigtig dejlig stue, der indbyder til hygge og afslapning. Overalt i beboelsesdelen er der gulvvarme - Her er der ingen, som skal fryse fødderne!

Udenfor er der en dejlig stor terrasse, som er delvis overdækket, så der er god mulighed for at nyde udelivet og de gode sommeraftener.

Et virkeligt indbydende kvalitetshus med en rigtig god planløsning.


BEMÆRK - Huset har både jordvarme og solceller hvilket gør det super energivenligt at bo i.


Der foreligger ingen udlejningsaftale på huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.