Bakkedraget 14, 6857 Blåvand

Topkvalitet og høj lejeindtægt

Er I på udkig efter et fritidshus i topkvalitet og med god beliggenhed? Så er Bakkedraget 14 det helt rigtige valg. Her får I ikke mindre end 208 luksuriøse kvadratmeter bygget i 2023. Huset er opført i de flotteste kvalitetsmaterialer og her er der ikke sparet på noget som helst!

Allerede når man træder ind ad hoveddøren, kan man fornemme den flotte lyse skandinaviske stil, som fortsætter hele feriehuset igennem. Der er gulvvarme overalt i huset, som kommer fra den energivenlige jordvarme.

I det store aktivitetsrum er der mulighed for en god turnering i både billard og bordtennis, og der er plads i sofaen til tilskuerne, der såmænd også kan heppe med fra den store infrarøde sauna. Der kan også ses fjernsyn på den store fladskærm over hygge-alkoven.

Husets hjerterum med det flotte klinkegulv gemmer på et lækkert veludstyret køkken. Over køkkenøen med vask er der direkte udsyn til spisebordet, så også kokken kan deltage i hyggen omkring bordet. Brændeovnen for enden af rummet giver varme og glød til hele rummet og bag den lave mur gemmer sig en hyggelig stue med stilrene komfortable møbler.

De 5 soveværelser er alle indrettet med dobbeltseng, tv og skabsplads. Alle soveværelser har eget badeværelse med gulvvarme, regnvandsbruser og smagfulde badeværelsesmøbler. Fra alle værelser er der ligeledes udgang til haven. Den 2259 m2 store grund er udlagt som en naturgrund, der omkranser den store hyggelige træterrasse. Her er der både plads til en 6-personers udespa og et havebord, hvor dagens måltider fra gasgrillen kan nydes, hvis vejr og vind tillader det. Der er opsat en læmur, så man kan nyde eftermiddagen og aftenen i de dejlige loungemøbler i læ for vestenvinden. Den monterede markise giver en fantastisk overdækning af loungeområdet, og sammen med varmelamperne kan aftenhyggen der forlænges.

UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger. Forventet lejeindtægt til sælger kr. 446.800,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.