Ved Skoven 3, 6857 Blåvand

Super dejligt og nyrenoveret fritidshus

Ved Skoven 3 er fritidshuset for dig, der søger et hus, som er lige til at "flytte ind i". Det super charmerende stråtægte fritidshus er nærmest komplet indvendig renoveret og fremstår virkelig flot og indbydende. Det er også lige stedet for dig, der værdsætter fred og ro og skønne naturoplevelser, for det finder du i rigt omfang her på grunden, de solrige terrasser og selvfølgelig ved stranden samt på de mange stier rundt i området.

Indenfor kommer man ind i en praktisk entre med plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til et af husets i alt 4 værelser samt et flot badeværelse. Fra entreen kommer man ind i et super lækkert køkken i åben forbindelse med en god spiseplads og udgang til vestvendt fliseterrasse. I åben forbindelse med køkken/alrummet finder du en rigtig hyggelig stue med varmepumpe og udgang til sydvestvendt delvis overdækket fliseterrasse.

I stuen er der en trappe til husets 1. sal. som rummer 3 gode værelser med skønt lysindfald. Det ene af værelserne har udgang til en hyggelig balkon hvor morgenkaffen kan nydes mens man nyder det rige fugleliv på grunden. På 1. sal er der også et flot gæstetoilet så man slipper for turen ned af trappen.

Udvendigt er der lavet en rigtig dejlig læfuld terrasse hvor der er masser af plads til, at man kan sidde ugeneret og grille med hele familien. Et virkelig hyggeligt fritidshus som vi glæder os til at fremvise til jer.

Nordsiden af stråtaget er udskiftet i år 2022.


UDLEJNING:
Der foreligger ingen udlejningsaftale. Udlejningsbudget foreligger. Ring og forhør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.