Sønder-Vasevej 44, 6857 Blåvand

Super flot fritidshus beliggende i den gyldne trekant med god lejeindtægt.

Her på Sønder-Vasevej 44 får I ikke kun en fantastisk beliggenhed i den "Gyldne Trekant" - I får tilmed et super lækkert og indbydende fritidshus. Fritidshuset er i 2021 blevet ombygget og renoveret på smukkeste vis. Straks når man træder ind af døren mærker man den helt perfekte sommerhusstemning.

De mange vinduer sørger for et godt lysindfald og udsigt til grunden. Glasdørene åbner op for at det lækre terrassemiljø kan nydes i fulde drag.

Fritidshuset byder på en stor opholdsafdeling med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Alt sammen i såvel hyggelig som som stilfuld look. I får ikke mindre end 4 gode værelser samt to badeværelser, begge med gulvvarme. Udover de 4 værelser er her også en hems med 2 ekstra sovepladser eller bare som en hyggelig "hule" til familiens børn og unge.

Et absolut highlight er den dejlige overdækkede terrasse med både udespa og sauna - Her kan man rigtig nyde fridagene og lade batterierne op.

Et skønt fritidshus som vi glæder os til at fremvise til jer!

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriepartner. Udlejning til sælger i 2023 er på nuværende tidspunkt på kr. 235.356,00. Udlejningsbudget for år 2024 på kr. 299.915,00 foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.