Kollemarken 61, 6857 Blåvand

Yderst velholdt og super charmerende poolhus med god beliggenhed

Allerede når man kommer ind i fritidshuset på Kollemarken, er man klar over, at dette her ikke bare er et typisk udlejningshus!. Huset emmer af charme og er indrettet i rigtig god dansk "sommerhus stil" med masser af gode detaljer.


Fra hoveddøren kommer man ind i en fin entré med garderobeplads. Herfra går man ind i en fordelingsgang, med adgang til et rummeligt og praktisk bryggers, med vaskemaskine og tørretumbler. Ydermere er her et af husets 2 badeværelser, samt adgang til 4 værelser, alle med faste skabe.


Husets sjæl kan specielt mærkes, når man træder ind i det store, dejlige og lyse køkken alrum og den flotte og hyggelige stue med flotte lofter, der går til kip. Fra køkken alrummet er der udgang til en herlig ugeneret terrasse, hvor feriedagene kan nydes i fulde drag.


Til familiens små og store vandhunde venter der her på Kollemarken 61 en skøn poolafdeling med spa og sauna og et ekstra badeværelse. Bemærk, sælger har installeret et nyt luft til vand varmepumpe i 2021 ligesom filter og pumpe til pool også blev udskiftet i 2021. Affugteren er renoveret med ny blæser og pumpe, ligeledes i 2021.

Udenfor er her en dejlig grund med masser af gode muligheder.

Huset ligger i et dejlig roligt område i gå afstand til Blåvand centrum og ikke langt fra den fantastiske badestrand. Et virkelig dejligt fritidshus som vi glæder os til at fremvise til jer!

UDLEJNING:
Udlejningsaftale med Dancenter foreligger. Lejeindtægt til sælger i 2022 var på kr. 262.000,00 eks. forbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.