Enebærvangen 5, Jegum, 6840 Oksbøl

Flot og yderst velholdt fritidshus på dejlig ugeneret grund

Er I på udkig efter et flot og yderst velholdt fritidshus i Jegum? Skal dette også gerne ligge på en dejlig, delvis lukket grund? Så er Enebærvangen 5 det helt rigtige valg.


Fritidshuset, som er fra 2005 er lyst og indbydende og ligger på en dejligt ugeneret grund. Indenfor er der en praktisk entre med plads til overtøj og sko. Fra entreen er der adgang til et stort badeværelse med både spabad og sauna. I denne ende af huset ligger de 3 af husets i alt 4 værelser, samt et gæstebadeværelse.


Fra gangen kommer man ind i et dejligt lyst køkken med udgang til en rigtig fin morgenterrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med en god spiseplads og en rigtig hyggelig stue med både nyere varmepumpe og brændeovn. Fra stuen er der adgang til husets fjerde værelse, samt udgang til en dejlig overdækket terrasse, hvor man har mulighed for at forlænge sommerdagene, og nyde udelivet.Med i alt 4 værelser og et ekstra gæstebadeværelse er her god plads til en stor familie.


BEMÆRK - Som et stort ekstra plus, er opsat ladestander ved huset!


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Sælger udlejer kun huset ud i en begrænset periode fra juni til september. Budget på udlejning for 2024 foreligger. Forventet lejeindtægt til sælger er på kr. 102.962,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.