Marbækgårdsvej 18, 6710 Esbjerg V

Nyrenoveret sommerhus i Marbæk med total udsigt over Ho Bugt

Drømmer du om at sidde og nyde den fantastiske udsigt over Ho Bugt fra dit helt eget sommerhus? Så har du nu muligheden for at erhverve et af de sjælden udbudte sommerhuse i det dejlige Marbæk.

Huset har en fantastisk beliggenhed med total havudsigt, kun et stenkast fra en dejlig badestrand.

Huset er løbende vedligeholdt. I 2015 blev der lagt nyt tag og vinduer og døre blev udskiftet. I 2020/2021 er huset gennemgået en større renovering, som bl.a. omfatter et nyt Hanstholm køkken, nyt badeværelse, ny el, nye rørføringer og meget mere.

I huset finder du alt hvad der er nødvendigt for en afslappende ferie ved vandet. Det lækre Hanstholm køkken med vinkøleskab er i åben forbindelse med en hyggelig stue med brændeovn, hvorfra der er panorama udsigt til stranden. Her er også et nyrenoveret badeværelse, samt et soveværelse. I 2016 er der opført et 10 m2 stort anneks hvor der er ikke mindre end 6 sovepladser fordelt på 2 soverum og en hems.

Der er monteret nye varmepumper i såvel hovedhuset som i annekset.

De store dejlige træterrasser på ikke mindre end samlet ca. 80 m2 indbyder til fantastiske dage og aftener med mulighed for både afslapning, grill og leg. Den største af terrasserne ligger bagved huset og er afskærmet så man kan sidde i fred og ro og nyde "sommerhuslivet" i fulde drag. Her er der også en helt ny udebruser, så man kan få sandet skyllet af udendørs.

Fra stranden er der rig mulighed for både soppe- og svømmeture, samt en tur med kajakken eller på paddelboard.

Ejerforeningens hovedhus, Nis´hus kan lejes til fester og gæsteovernatning mm.

Ring til os og aftal tid til en besigtigelse af dette dejlige hus med en helt unik beliggenhed!

Bemærk, huset ligger på fælles grund.

UDLEJNING:
Der foreligger ikke nogen udlejningsaftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.