Mærsk Vase 7, 6857 Blåvand

Hyggeligt sommerhus med helt unik beliggenhed

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus med absolut unik beliggenhed i Blåvand? Så er Mærsk Vase 7 det helt rigtige valg! Huset, som er fra 1989 ligger på strandengen og emmer af den helt rigtige feriehusstemning. Fra huset er der kun få minutters gang til en af Danmarks bedste badestrande.

Husets samlingspunkt er helt klart spiseafdelingen, som ligger i åben forbindelse med både køkken og stue. Herfra har man en skøn udsigt over den herlige natur. De 73 m2 fordeler sig ydermere på 3 værelser, et badeværelse med sauna samt et lille bryggers. Til huset hører der endvidere en garage på ikke mindre en 21 m2.

Det er værd at bemærke, at der i de seneste år er skiftet vinduer i hele huset, ligesom alt el på nær el-tavlen er udskiftet.

Den skønne beliggenhed indbyder til skønne gåture langs stranden mod enten Blåvand Fyr, Blåvand By eller i modsat retning, mod det fredede naturområde Skallingen med uberørt natur og rigt dyreliv.


I gåafstand har I desuden minigolf, badeland, legeland, trampolincenter, wellness, købmand, iskiosk og flere restauranter på det 6-stjernede Hvidbjerg Strand Resort.

UDLEJNING:
Der foreligger ingen udlejningsaftale. Udlejningsbudget foreligger - Ring og forhør nærmere. BEMÆRK DE LAVE EJERUDGIFTER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.