Nordslugen 1, 6857 Blåvand

Dejligt fritidshus beliggende i det skønne kuperede klitområde Nordslugen

Her på Nordslugen 1 i Blåvand får du ikke kun et dejligt stort og velholdt fritidshus, du får også en helt unik og meget eftertragtet beliggenhed. I begyndelsen af 80èrne blev et dejligt kuperet klitområde udstykket til små grunde og et stort fællesareal, hvor der aldrig igen vil blive bygget. Her er I, med dette dejlige fritidshus, sikret en skøn uberørt natur lige uden for døren. Fra huset har I udsigt til Blåvand Fyr og kort afstand til strand og vand.

Fritidshuset har en rigtig fin indretning, som egner sig både til den store familie eller 2 par. I stueetagen er der et praktisk lille bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen kommer man ind i et pænt og lyst køkken, som ligger i åben forbindelse med en god stor spiseplads. Den hyggelige stue med brændeovn har masser af store vinduer som sørger for godt lysindfald og ikke mindst, udsigt til den skønne natur.

I stueetagen er der endvidere et større værelse samt et pænt badeværelse.

Fra stuen er der trappe til 1. sal, som har en rigtig hyggelig stue med skøn udsigt udover naturen. Her er der også en lille bar med barstole hvor man kan tilbringe aftenen med lidt hygge og gode drinks. På 1. sal er der ligeledes 2 værelser, et gæstetoilet og en sauna.

Til huset hører der endvidere en 24 m2 stor garage med masser af udnyttelses muligheder!


Et rigtig dejligt fritidshus med en helt fantastisk beliggenhed!


UDLEJNING:
Huset udlejes via Novasol. Lejeindtægt til sælger i 2023 var på kr. 130.546,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.