Bredgadeparken 3, Alslev, 6800 Varde

Nyopført rækkehus i topkvalitet med central beliggenhed i Alslev.

Rækkehusene i Bredgadeparken udbydes allerede nu - Sjælden mulighed for at flytte ind i et helt nyt rækkehus med central beliggenhed, i en yderst velfungerende og rolig by med daginsitution, skole, indkøb og et godt foreningsliv.


Boligerne byder på en stor indbydende klinkebelagt entré/bryggers, hvor fra der er direkte adgang til et lyst og stort køkkenalrum med samtalekøkken, god skabsplads og udgang til haven. Køkkenet rummer induktionskogeplader, ovn i god arbejds højde og alt i energibesparende hårde hvidevarer.

Rummet har ekstra højde, hvilket giver et skønt lysindfald, som ligeledes kan nydes i stuen, da denne er i åben forbindelse til køkkenet.


Boligen her har tre store lyse værelser. Badeværelset er klinkebelagt og med moderne hvidt badmiljø samt bruseniche. Alle rum er forsynet med gulvvarme som kan reguleres individuelt, samt med komplet ventilationsanlæg med aftræk i alle rum.


Til boligerne hører egen carport med integreret redskabsskur. Tilmed byder boligerne på både forhave og baghave. Rækkehusene opføres ved nyanlagt vej, og et hyggeligt grønt fællesareal.


3 stk. ud af 8 stk. er allerede solgt, så skal du være den nye ejer af en af de skønne rækkehuse, så skynd dig, at rette henvendelse til Bredgadeparken.


OBS: Grundareal er det samlede areal for projektet. Udmatrikulering pågår og m2 på Bredgadeparken 3, som enhed, vil blive påført snarest.


FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER KONTAKT.: Bredgadeparken, Jeanne Holmes, Tlf. 23334360

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.