Saturnvej 8, Alslev, 6800 Varde

Dejlig rummelig villa beliggende på lukket vej

Er I en familie, som kræver lidt ekstra værelser eller er der brug for plads til dagpleje eller hjemmekontor mm.? Så er Saturnvej 8 det helt rigtige valg.

Her for enden af en stille villavej ligger denne dejlige villa med en helt fantastisk planløsning, som giver masser af muligheder. Den dobbelte carport søger for, at man kan komme tørskoet ind i huset. I entreen er der plads til overtøj m.m. og herfra er der adgang til såvel køkken alrum som til bryggers. Det store lyse bryggers byder på rigtig meget bord og skabsplads og her er også udgang til baghaven. Fra bryggerset er der adgang til 2 af husets værelser hvoraf det ene er med en stor hems.

I husets dejlige store køkken alrum går lofterne helt til kip hvilket giver masser af luft og lys. Køkkenet fremstår i pæn og velholdt stand og her er masser af bord og skabsplads. Den hyggelige stue ligger i åben forbindelse med køkken alrummet.

Fra alrummet er der adgang til en god børneafdeling med ikke mindre end 3 fine værelser, et praktisk kontor og eget badeværelse. Husets soveværelse, som har adgang fra stuen, har sågar et lille walk-in samt eget badeværelse.

Haven er dejlig lukket og den store fliseterrasse giver rig mulighed for at nyde dagene udenfor når vejret tillader.

Til huset hører endvidere et stort isoleret værksted.

Et virkelig dejligt hus som byder på masser af muligheder. Vi glæder os til at fremvise Saturnvej 8 til jer

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.