Storegade 5, 6800 Varde

Helt fantastisk ejendom med super central beliggenhed

Hvad enten I ønsker en flot og charmerende villa med mulighed for indretning af 200 m² beboelse eller, I har et liberalt erhverv, som I ønsker at drive hjemmefra. Så er Storegade 5 i Varde et godt valg. Huset, som oprindeligt er fra 1890 er vedligeholdt og renoveret med nænsom hånd så charmen og atmosfæren er bibeholdt.

Fra hovedindgangen kommer man ind i en stor og rummelig entré med adgang til et lyst og pænt lokale, som tidligere har været anvendt som frisørsalon. Lokalet kan anvendes til mange forskellige slags liberale erhverv hvad enten det er en klinik, salon eller kontor. Man kan også vælge, at ansøge Varde Kommune om, at omdanne stueetagen til beboelse og dermed udnytte lokalet til evt. stue eller værelser.

I stueetagen får I yderligere 2 gode rum, hvor sælger anvender det ene som et stort soveværelse med walk-in-closet. Der er endvidere adgang til en bagindgang med et praktisk bryggers og toilet. Fra baggangen er der adgang til en skøn lukket gårdhave, hvor man kan nyde fritiden ugeneret fra bylivet.

Fra stueetagen er der en flot trappe til husets 1. sal hvor I bliver mødt af flotte stuklofter og originale plankegulve. Her får I et dejligt stort og lyst badeværelse, som blev renoveret i 2009, et arbejdsværelse, en hygelig tv-stue hvor fra der er udgang til et af huset "High Lights" , en stor og lækker altan, hvor man har plads og mulighed for at nyde aftensolen.

På 1. sal er der et flot og lyst TVIS køkken, som ligger i åben forbindelse med spiseafdeling og en meget charmerende og hyggelig stue.

Som et stort plus hører der en garage med tilhørende redskabsrum og elektrisk port til ejendommen, og her fra er der direkte adgang til gårdhaven.

BEMÆRK. I 2009 er der oplagt nyt skiffertag samt efterisoleret. Samme år er altanen på 1. sal ligeledes udskiftet.

En fantastisk ejendom som skal opleves - Vi glæder os til at fremvise Storegade 5 !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.