Ahlervej 10, Borris, 6900 Skjern

Mulighed for god lejeindtægt 300 meter fra Skjern Å

Overvejer du på at købe en investeringsejendom, men synes du det er for dyrt? Så har du her muligheden for at købe en særdeles prisbillig ejendom, med et rigtig godt udlejningspotentiale.

Med kun 300 meter til noget af Danmarks bedste fiskevand får du også en absolut god beliggenhed.

Da ejendommen tidligere har haft status som flexbolig, har kommunen tilkendegivet, at dette igen kan lade sig gøre. Her får du dermed muligheden for at leje ud via f.eks Airbnb og dermed benytte dig af de attraktive regler mht. fradrag. Du kan naturligvis også vælge at bo her selv og måske leje huset ud i nogle uger om året.

Her på Ahlervej 10 får du en fin villa med carport og lukket have. Huset, som oprindeligt er fra 1910 er ombygget i 2000 og fremstår i fornuftig stand. Fra husets entré er der adgang til et pænt og lyst køkken med masser af skabsplads og adgang til en hems. Fra entreen er der ligeledes adgang til et pænt badeværelse med gulvvarme og brus. Stuen er rummelig og lys og har adgang til en overdækket fliseterrasse og have, som ligger helt perfekt i forhold til solen. I huset er der også et stort praktisk bryggers med bordplads og håndvask.


Et rigtig godt alternativ til den dyre husleje eller som alternativ til et langt dyrere sommerhus.


Ring og hør nærmere vedrørende udlejningsmuligheder eller bestil en fremvisning på 40 207 307.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.