Merkurvej 8, Alslev, 6800 Varde

Gennemrenoveret kvalitetsvilla til den pladskrævende familie

Er drømmen en villa, som er gennemrenoveret og lige til at flytte ind i? Skal der tilmed gerne være plads til en stor familie eller er ønsket at bo 2 generationer under samme tag? Så er Bammeskov villaen her på Merkurvej 8 det helt rigtige valg!

Villaen, som rummer mere end 300 m2 på 2 plan er siden 2011 blevet gennemrenoveret med nænsom hånd og med udvalgte kvalitetsmaterialer. Fra hovedindgangen med vindfang og entré er der adgang til husets underetage samt en fordelingsgang. Fra gangen er der adgang til en forældreafdeling som indeholder et stort soveværelse og et lækkert badeværelse fra 2013 med spa og gulvvarme. På stueetagen er der ligeledes et dejligt stort værelse samt et flot gæstetoilet.

Det flotte Hanstholm køkken ligger i åben forbindelse med et lyst alrum og en hyggelig stue. I forbindelse med den oprindelige stue, er der i 2018 lavet en tilbygning, som i dag anvendes til kontor.

Udover adgang via trappe fra 1. sal er der i underetagen egen indgang fra indkørslen. Her kommer man ind en lys entré med masser af skabsplads. I underetagen er der ikke mindre end 5 disponible rum med masser af anvendelsesmuligheder, et stort bryggers, samt et dejlig badeværelse. Overalt i underetagen er der gulvvarme! Fra det ene rum er der direkte udgang til den flotte have med lækre terrasser i forskellige plan, bålplads og pool. BEMÆRK sælger oplyser, at ca. 55 m2 i kælderplan er godkendt til beboelse!

Til villaen hører endvidere en dobbeltgarage fra 2012 med tilhørende værksted og et praktisk skur til haveredskaber mm. For enden af haven er der opført et anneks og et drivhus.

Der kunne skrives meget mere om denne dejlige villa men, den fortjener helt klart en fremvisning, så ring endelig - Vi er klar!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.