Forumvej 25, Alslev, 6800 Varde

Pæn og velholdt villa med tag, vinduer og køkken fra 2018

Nu kan du blive den nye ejer af denne dejlige kvalitets villa beliggende i det attraktive Alslev.

Villaen fra 1969 er fuldmuret og har i 2018 fået nyt tag og super lavenergi Primovinduer med indbygget solfilter. I forbindelse med udskiftning af taget, er der opsat vedligeholdelsefrit zink udhæng samt zink tagrender. Loftet er i forbindelse med udskiftning af taget isoleret med papiruld. Der er ligeledes installeret genvex og huset har centralstøvsuger.

Inde i huset kommer man ind i en rummelig entre med god plads til overtøj samt masser af skabs- og bordplads. I entreen er der endda plads til et lille kontor. Fra entreen er der en fordelingsgang med adgang til husets 3 værelser, samt et stort pænt badeværelse og et praktisk teknikrum, med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Fra entreen er der ligeledes adgang til husets skønne Invita køkken fra 2018 med ekstra køleskab og fryser. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spiseplads og en hyggelig stue, hvorfra der er udgang til en dejlig fliseterrasse. I stuen og køkken/alrum er der i 2018 opsat troltekt loft, som sørger for en god akustik. Hele huset fremstår dejlig lyst og velholdt og der er gulvvarme overalt, på nær i værelserne.

Til huset hører endvidere en garage med elektrisk port og en carport med tilhørende isoleret værksted. På grunden ligger der ligeledes et praktisk redskabsskur med tilhørende overdækket terrasse og hyggelig bålplads. Her er der rig mulighed for at forlænge dagene og nyde den sidste aftensol. Haven er nem og overkommelig og den dejlige store flise terrasse ligger dejlig afskærmet fra vejen.

Næsten lige overfor huset går der en cykelsti til skolen og fritidsklubben. Fra huset er der kun en lille gåtur til Dagli Brugsen og til Dinnsens Skovpark mm. En dejlig villa, som vi glæder os til at fremvise til jer!

BEMÆRK - EVT. BYTTE MED NEDLAGT LANDBRUG I OMRÅDET OMKRING VARDE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.