Nybrovej 11, 6851 Janderup Vestj

Villa beliggende yderst centralt i Janderup

Her på Nybrovej 11 i Janderup ligger denne fine villa på i alt 96 m2 samt 33 m2 kælder. Huset ligger yderst centralt så hverken den daglige indkøbstur eller turen efter morgenbrød tager mange minutter.

Huset, som er opført i 1956 og renoveret i 2007 med b.l.a ny el- og vandinstallation ligger på en dejlig lukket grund med tilhørende carport.

Indenfor træder man ind i en stor entre hvorfra der er adgang til et fint køkken med adgang til husets kælder. Fra entreen er der ligeledes adgang til et pænt og lyst badeværelse med brus og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der også adgang til husets 2 værelser i stueplan.

I stueplan er der også to lyse stuer, den ene med udgang til en overdækket terrasse. Kælderen består af 3 disponible rum og med en praktisk nedkørsel er her god mulighed for opbevaring af motorcykel mm.

Da villaen ligger i kort afstand til børnehave, skole, indkøb og fritidsaktiviteter, henvender den sig til den unge familie, samt til et ældre ægtepar, som ønsker at bo centralt.

Bemærk, der er i 2018 er lagt nye gulve i hele huset ligesom en del af bemærkningerne i tilstandsrapporten er udbedret i 2022.

Borgerne i Janderup arbejder på, at få installeret fjernvarme i Janderup By!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.