Irisvej 10, Alslev, 6800 Varde

Lækker og rummelig villa med den helt perfekte beliggenhed i det attraktive Alslev

Med nok en af byens bedste beliggenheder, tæt på skovparken, foldboldbanerne, og med cykelsti til skolen, ligger denne flotte og meget velholdte villa på 136 perfekt fordelte kvadratmeter.

Huset, som har fået nyt Jacobi tegltag i 2021 og de fleste vinduer skiftet i 2016, ligger på en lukket vej fremstår yderst velholdt, og er lige til at flytte ind i.

Her får I ikke mindre end 4 gode værelser og hele 2 flotte badeværelser med brus.

Det flotte HTH køkken, som ligeledes er fra 2018, ligger i åben forbindelse med en skøn spiseafdeling og en hyggelig stue. Der er gulvvarme overalt i huset undtagen i de 3 værelser og fordelingsgangen.

Rummet er utrolig lyst og indbydende og i køkkenet er der både et vinskab og en praktisk Cooker, så her er der tænkt på det hele!

Til huset hører der endvidere en carport samt et stort redskabsrum, som hurtigt kan omdannes til hobbyrum eller gildesal.

I haven er der masser af plads til både afslapning og leg og udover en dejlig stor terrasse med adgang fra stuen, har sælger har netop anlagt en stor flot morgenterrasse med adgang fra et af værelserne.

Et virkelig dejligt hus som egner sig til alle aldersgrupper !!! Se video om Alslev

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.