Søndertoften 23, Ho, 6857 Blåvand

Dejligt poolhus med skøn beliggenhed tæt på golfbanen og med kig til Ho Bugt

Dette velholdte poolhus er ikke bare rummeligt, det er også yderst lyst, imødekommende og velindrettet. Og såvel størrelsen på både hus og grund som beliggenheden gør, at fritidshuset er særdeles velegnet til udlejning, ligesom det gør det muligt, at samle den store familie til sommerhushygge.

Huset ligger særdeles godt placeret nærmest som i en lysning i Ho Klitplantage. Herfra er der udsigt til den eftertragtede Blåvandshuk Golfbane ligesom der er kig til den fantastiske Ho Bugt.

Selve planløsningen giver dig et opholdsafsnit, som består af et dejligt køkken, alrum og stue ud i ét. Den hyggelige stue er udstyret med en dejlig karnap, som sørger for ekstra lys imens varmepumpen og en nyere væghængt brændeovn sørger for varmen, og den helt rigtige sommerhusstemning.

Fra det åbne opholdsafsnit kan du slå dobbelte døre op til den lækre wellness-afdeling, som rummer pool, sauna og spa samt et badeværelse. Bemærk, at der er installeret en luft til vand varmepumpe, som gør opvarmningen af poolen mere økonomisk.

I denne ende af huset ligger også et værelse, mens du får yderligere fire værelser samt et bryggers og endnu et badeværelse i den modsatte ende.

Det velafskærmede og sydvestvendte terrassemiljø er der på praktisk vis udgang til fra både opholdsafdelingen og poolområdet.

Bemærk, der er i foråret 2021 udskiftet liner (indvendig dug) i poolen!

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Admiral Strand. Lejeindtægt til ejer i 2020 var kr. 146.180,00 og pr. 01. maj 2021 er lejeindtægten til sælger kr. 140.228,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.