Vesterhavsparken 35, 6857 Blåvand

Super dejlig ferielejlighed med herlig gårdterrasse

Ønsker I at bruge jeres fridage og ferier med ren afslapning og i kort afstand til restauranter, shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og barer, så er denne flotte og moderniserede ferielejlighed det helt rigtige. Fra lejligheden er der heller ikke langt til Blåvands lækre sandstrand.

Vesterhavsparken 35 er en lys og lækker ferielejlighed, som er gennemgået en modernisering med nyt troldtekt loft i stuen, nye tæpper og gardiner ligesom alle hårdehvidevarer er udskiftet i 2020. Her har man også installeret en varmepumpe, som er med til at holde energiudgiften nede.

I 2017/2018 blev stråtaget ligeledes skiftet

Lejligheden, som er en "Ende-lejlighed" er indrettet med et pænt og åbent køkken med spiseplads, et pænt og lyst badeværelse samt 2 soveværelser. Fra den hyggelige og smagfuldt indrettede stue er der direkte udgang til den dejlige gårdhave, som med dens beliggenhed sørger for, at man er sikret sol hele dagen.

Når du køber denne lejlighed bliver du ligeledes en del af en yderst velfungerende ejerforening, som sørger for den udvendige vedligeholdelse af fællesområderne.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til sælger i 2020 var kr. 48.875,00. Det skal bemærkes, at sælger selv har brugt lejligheden en del af året. Udlejningsbudget på kr. 75.929,00 til sælger foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.