Skjerninggårdvej 10, Mejls, 6800 Varde

Byg dit drømmehus i det attraktive Mejls

Nu får du muligheden for at erhverve dig den sidste byggegrund på Skjerninggårdvej i det naturskønne Mejls. Grunden er ikke mindre end 5000 m2 og der foreligger fine jordbundsundersøgelser og landmålinger, ligesom grunden allerede er blevet dybde fræset..

Er du på udkig efter et levende lokalsamfund med masser af plads og højt himlen? Så er Mejls det helt rigtige valg. Med den populære Friskole og dens skolefritidsordning, og en naturbørnehave, er Mejls det ideelle sted at bosætte sig hvis du har børn og er et skønt sted at vokse op. Her er luft og rum til at udfolde sig på, og her lærer børnene at passe på hinanden på tværs af alders trin.

Mejls er Vardes historiske landsby og det præger på mange måder den lille hyggelige landsby. Her finder du både stråtækte bondegårde og gravehøje på markerne rundt om. Byens "hovedgade" er en grøn oase, hvor de mange træer giver stemning og hygge.

Mejls ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er masser af muligheder for friluftsliv. På den ene side ligger Frisvad Bæk og slugten "Æ Vondel" og på den anden side breder markerne sig ud i et let kuperet terræn. Specielt nyder MOT Friskole og Naturbørnehaven Engen godt af den smukke beliggenhed, hvor de har mange spændende friluftsfaciliteter.

I den nordlige ende af Mejls ligger Bjerggårde, som med sin klynge af kulturhistoriske gårde pryder landskabet. Mange af gårdene er erklæret for bevaringsværdige, og de er en stor del af Mejls' historiske baggrund som bondesamfund.

Fra Mejls er der kun 7 km til Varde og der er offentlig transport mulighed for dem, som ikke ønsker at gøre brug af bil eller cykel.

Ring og forhør nærmere

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.