Poul Thøstesensvej 13, 6857 Blåvand

Super dejligt sommerhus få minutter fra stranden og byen

Når bilen er parkeret på den 1.294 m2 store, nemme grund, behøver den først komme i brug igen, når weekenden eller ferien er omme.

Denne ejendom ligger nemlig i smørhullet, også kendt som "Den gyldne trekant" mellem Hvidbjergs sydvendte, børnevenlige badestrand og spisestederne, bageren samt de andre butikker i Blåvand-Oksby, og der er kun en kort gåtur til det hele.

Huset blev totalrenoveret i 2004, og siden er der passet godt på det. Med hvidt stakit og sorte, træbeklædte ydervægge er charmen i top, og huset blev nymalet i sommeren 2019.

En stor terrasse smyger sig omkring huset, og her kan sommersolen nydes fra morgen til aften. Husets 74 m2 er lyse og venlige, hvilket især opleves i opholdsområdet, hvor der er åben forbindelse mellem køkken og stue samt et skønt lysindfald fra fire verdenshjørner.

Tre værelser giver plads til børnefamilien, og her er både sauna og badeværelse. Samtidig kan du glæde dig over både varmepumpe og vaskemaskine. Kontakt os for en fremvisning.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Huset lejes pt. kun ud fra juli til oktober. Forventet lejeindtægt ved 30 ugers udlejning er kr. 83.233,00,

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.