Horns Bjerge 3 53., 6857 Blåvand

Dejligt rækkehus i gåafstand til by og strand

I hjertet af Blåvands fantastiske ferieparadis ligger dette skønne rækkehus centralt placeret i det hyggelige bymiljø. Herfra er der både strand og by i gåafstand, så bilen kan blive stående udenfor på p-pladsen under hele opholdet.

Husene i "Blåvandslyst" er bygget i en god kvalitet i svensk-inspireret stil med forskellige, nøje afstemte farver, som giver hvert hus sit eget individuelle præg. Som en lille 'by i byen' ligger de smukke arkitekttegnede, 2-etages træhuse i små rækkehus-klynger omgivet af grønne områder og med en lille bæk, som snor sig igennem bebyggelsen.

Via et hyggeligt overdækket indgangsparti kommer man ind i en entre med fin garderobeplads og klinkegulv. I stueetagen er der et hyggeligt soveværelse med tæppe, 2 skabe og 2 stk. boxmadrasser.

Her er også et stort og velholdt badeværelse med klinkegulv med varme, hjørnespa og adgang til sauna, brusniche samt lyst inventar med baldakin med spots.

Den lyse og rummelige stue har loft til kip, gulvklinke og en dejlig brændeovn, som sørger for den rigtige sommerhusstemning. Det lyse køkken ligger i åben forbindelse med stuen hvor der er god spiseplads, så hele familien kan samles, samt 2 døre ud til en syd/vestvendt fliseterrasse.

Fra stuen er der en pæn trappe til 1 sal, hvor der er et repos samt 2 værelser med hver 2 sovepladser, loft til kip og hyggeligt møblement. Praktisk baggang med egen indgang og udgang til terrasse, klinkegulv samt vaskesøjle og skabe.

Ønsker du en ferielejlighed med minimal vedligehold, så er denne lejlighed måske noget for dig, da ejerforeningen står for alt udvendig vedligehold.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Dansommer. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 74.105,00 og i 2020 kr. 70.506,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.