Blåvandvej 16B 1., 6857 Blåvand

Super dejlig ferielejlighed med lækker afskærmet terrasse

Søger du en eksklusiv og vedligeholdelsesvenlig feriebolig? Så er denne ferielejlighed det helt rigtige.

Ejendommen ligger meget centralt i Blåvand, så du har optimale muligheder for at benytte dig af byens hyggelige butiks- og cafémiljø. Fra adressen er der ligeledes kort vej til den dejlige strand og vesterhavet.

Lejligheden er 96 m2 og er i to plan. Der er gulvvarme i hele stueplan, hvor det sociale liv foregår i det dejlige lyse køkken-alrum. Her er der et praktisk køkken, hvor husets kok både kan passe madlavningen og deltage i samtalen ved spisebordet.

Fra køkkenet er der udgang til en herlig stor lukket terrasse hvor der er opsat hærdet glas så man sidder dejligt ugeneret og i læ. Terrassen indbyder til sommerfrokoster og hyggelige grillaftener i solens varme skær.

I stueplan er der endvidere en lys og pæn entré, et rummeligt værelse, samt et lækkert badeværelse, der har bruseniche, spabad og sauna.

På første sal er der loft til kip og fritlagte hanebånd, som skaber en luftig og charmerende atmosfære. 1. sal rummer en stue med gulve i lys askeparket og en fransk altan. Derudover er der to værelser, hvoraf det ene er med fransk altan.

Foran huset er der parkeringsplads samt en lille overdækket terrasse/indgangsparti med morgensol.


UDLEJNING.: Der foreligger en udlejningsaftale med Novasol i 2020 og med Esmark i 2021. Lejeindtægt til sælger i 2020 er på kr. 85.151,00 pr. 18. november. Lejebudget fra Esmark på kr. 111.379,00 foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.