Galthogårdvej 4, 6870 Ølgod

Velholdt ejendom med masser af landlig charme og gode muligheder

Den flotte udsigt over åbne marker og ejendommens charmerende udtryk tiltrækker sig opmærksomheden som det allerførste, når det gælder denne tolængede rødstensejendom fra 1937, som nu kan blive jeres. Ejendommen ligger lige mellem Tistrup og Ølgod, så trods det landlige nærmiljø får I let adgang til byens muligheder.

Muligheder er der bestemt også mange af på selve adressen. Den store grund giver jer eksempelvis god plads til at udfolde udelivet i den velafskærmede have, som blandt andet har et skønt gårdhavemiljø med havedam.

Inden døre får I 118 lyse og velindrettede boligkvadratmeter, som er i rigtig fin stand takket være løbende optimeringer. Blandt de seneste tiltag kan det fremhæves, at her er indlagt fibernet, og at ejendommen i 2019 blev tilsluttet den kommunale kloak. Herudover er det bestemt værd at nævne, at huset fremstår nymalet både ude og inde (2020) og er klar til indflytning! Har I lyst til at sætte jeres eget præg på hjemmet, kan I for eksempel ansøge Varde Kommune om at udvide boligen ved at inddrage en del af staldbygningen.

BEMÆRK - Der foreligger en forhåndstilkendegivelse fra kommunen vedr. Flex-bolig Kontakt os og få mange flere detaljer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.