Julianevej 64, Bjerregård, 6960 Hvide Sande

Super dejligt udlejningshus i Bjerregård

Beliggende højt på en kuperet og lyngbeklædt naturgrund ca. 500 m fra stranden og ca. 700 m. fra indkøb ligger dette dejlige sommerhus.

Sommerhuset er opført i træ og taget er listetagpap. Der tilhører integreret carport med indbygget spots og adgang til stort redskabsrum, som er opdelt til ejeren og lejerne. Endvidere gode fliseterrasser med udsigt til klitterne.

Indvendig vægge er træ samt murede og vandskurede. Der er ståltagrender.

INDEHOLDER:

Bryggers med pænt klinkegulv, hvidt inventar med stålgreb, granitbordplade og indbyggede spots. 4 værelser med 2 sovepladser og 2 skabe samt trægulv ( i de 2 værelser er der tv, og i det ene er der kun 1 skab ). Rummeligt og flot badeværelse med klinkegulv, dobbelt håndvask, terrazzo bordplade, god skabsplads, standvandsspa, rummelig bruseniche og adgang til sauna. Via 5 trin kommer man op i et lyst køkken/alrum med loft til kip og klinkegulv. Lyst ukøkken med hvidt inventar, granit bordplade, alt i hårdehvidevarer og indbyggede spots samt gulvvarme. I åben forbindelse med alrummet er der en lys stue med samme gulvklinke, store vinduespartier med dejlig udsigt over området og klitterne samt udgange til delvis overdækket fliseterrasse. Rummeligt gæstebadeværelse med loft til kip, hvidt inventar, terrazzo bordplade, bruseniche og indbyggede spots.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Admiral Strand. Lejeindtægt til sælger var kr. 110.000,00 i 2019.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.