Jægumsvej 27, 6800 Varde

Fint begynderhus med rolig beliggenhed

Leder du efter en hyggelig villa i fredelige omgivelser? Så læg vejen forbi Varde Syd, hvor denne villa venter på sin næste ejer. Med to værelser og mulighed for et tredje er villaen oplagt til den lille familie eller jer, der gerne vil have en mere overkommelig bolig, men samtidig ikke vil undvære udelivet i haven og på de dejlige, solrige terrasser.

Der er tale om en rødstensvilla, der er løbende opdateret. Eksempelvis er vinduerne løbende blevet udskiftet, mens der blev lagt nyt tag og monteret nye tagrender i 2012.

Boligens opholdsområde består af et køkken, der er praktisk indrettet med masser af skabs- og bordplads, og det åbne rumforløb gør det let at servere middagen i stuen. Fra stuen er der adgang til en havestue, som vender mod sydvest, så her strømmer solens lys uhindret ind gennem de store vinduespartier - et oplagt sted at servere aftenkaffen eller en sommerforfriskning.

Huset rummer to værelser, men inddrager du en del af stuen, er der plads til et tredje. Derudover rummer boligen et viktualierum samt et badeværelse med gulvvarme, bruseniche og plads til vaskesøjle.

Haven er lukket og byder på masser af muligheder, hvad enten du vil lave et legeområde ved plænen til familiens yngste, eller du vil anlægge en køkkenhave. Ved haven er der et hyggeligt, delvist overdækket terrassemiljø, hvor du kan servere brunch i solen. På terrassen ved den nemme forhave kan du nyde aftensolen.

Den lukkede villavej danner en rolig ramme om hverdagen. Tilmed er der trygge stisystemer til Lykkesgårdsskolen og de mange indkøbsmuligheder i Varde Centeret - stierne er også oplagte til en frisk løbetur.

Her får du med andre ord en hyggelig villa med have på en lukket villavej i Varde Syd. Bestil en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.