Horsfold 2, Bork, 6893 Hemmet

Hyggeligt sommerhus i gåafstand til Bork Havn - Bemærk minimalt elforbrug pga. solceller og fine rapporter!

På en hjørnegrund i det gamle område ved Bork Havn ligger dette hyggelige sommerhus. Med den store lyse stue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse, indbyder huset til mange hyggelige timer uanset vejr og vind.

Huset er opført i 1979 og er løbende vedligeholdt. I 2008 er der lavet en tilbygning så der nu er i alt 3 gode værelser. Herudover er der adgang til 2 hyggelige hemse i stuen. Det pæne og lyse køkken ligger i åben forbindelse med stuen. Lyst og pænt badeværelse med brus og vaskemaskine.

Sommerhuset er indbydende og her er der god plads til hele familien.

Der er ligeledes en carport som ligger i forbindelse med indkørsel til huset. Huset ligger i gåafstand til Bork Havn og man kan nyde en dejlig gåtur på det ubebyggede stisystem, enten ned til Bork Havns butikker, eller rundt i de grønne områder.

Sommerhuset har monteret solceller, hvilket gør at det er billigt at opvarme.

Området ved Bork Havn, som er et lille hyggeligt fiskerleje, der ligger ud til Ringkøbing Fjord. Bork ligger i et flot naturområde og er et meget populært feriested, hvor mange turister hvert år vælger at holde ferie. Bork byder på en stor marina. børnevenlig badestrand og et af Nordeuropas bedste kite- og vindsurfområder.

I området er der gode indkøbsmuligheder, restauranter og grillbarer.

Udlejning:
Der foreligger ingen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Novasol foreligger. Forventet lejeindtægt til ejer kr. 43.826,00.

Bemærk - minimalt elforbrug pga. solceller. Fine rapporter. Sælger oplyser, at K3 Pkt A1.1 i tilstandsrapporten er udbedret. Ligeledes er der etableret jordbindelse K2 anmærkning i el-rapporten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.