Mejlvangvej 9, 6870 Ølgod

Bo på landet med byens bekvemmeligheder uden for døren

Nu udbydes en yderst charmerende og velholdt hesteejendom til salg.

Ønsker du at bo på en landejendom, som ligger i udkanten af byen, og hvor der er mulighed for hestehold så har du muligheden her.

Ejendommen som har 2 hestebokse, rytterstue samt et grundstykke på ca. 2,78 ha, ligger i gå afstand til Ølgod og omegns Rideklub ( http://oor.dk/ ), hvor de bl.a har en meget dygtig ridelærer.

Endvidere ligger ejendommen inden for byskiltet i gåafstand til skole og indkøb m.m.

INDRETNING.:
Via et pænt indgangsparti kommer du ind i en entre med fyrretræsgulv, og her fra er der adgang til et velholdt badeværelse med grå gulvklinke med varme, pænt inventar og muret bruseniche. Du kan også vælge at gå ind i den hyggelige stue, hvor der er fyrretræsgulv, brændeovn og udgang til syd/vestvendt fliseterrasse samt en smuk udsigt til haven og naturen. Fra stuen er der adgang til 2 sammenhængende værelser. Stuen er ligeledes i delvis åben forbindelse med velholdt køkken med fyrretræsgulv, inventar fra HTH og god bordplads. Bryggers med lys gulvklinke med varme samt trappe til 1 sal som indeholder.: Repos/tv-stue med skøn udsigt over markerne og her er der monteret en varmepumpe. Soveværelse med direkte adgang til badværelse med lyst inventar og dobbelt håndvask.

Sidebygningen er indrettet med mellemgang, hvor der er installation for vaskemaskine og tørretumbler. Værksted ( tidl. stald ) og hesteafdeling ( tidl. lade ) med bl.a 2 stk. hestebokse og rytterstue.

Endvidere god højloftet garage med elektrisk port samt godt fyrrum.

Der tilhører en velplejet have, pæn grusbelagt indkørsel og gode terrasser.

EN CHARMERENDE EJENDOM DER SKAL OPLEVES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.