Guldvangen 44, Houstrup, 6830 Nørre Nebel

Super godt køb - Velholdt poolhus til yderst favorabel pris

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video
Drømmer du om et charmerende feriehus med indendørs pool og naturskønne omgivelser? Så skal du se nærmere på denne ferieejendom, der ligger i et fredeligt sommerhusområde i Houstrup - bogstaveligt talt få skridt fra Blåbjerg Klitplantages skønne natur.
Udefra præsenterer huset sig med røde mursten og et smukt stråtag, der sender tankerne i retning af en klassisk gammel vestjysk klitgård. Huset er dog opført i 1995, hvilket ses på den moderne indretning af de 178 m2 i to plan. Sommerhuset er løbende vedligeholdt, eksempelvis med ny rygning på stråtaget i 2014.
Fra entréen træder du ind i køkken-alrummet, der ligger i åben forbindelse med stuen. Her har du et skønt opholdsområde med fritlagte bjælker, loft til kip og plads til spisebord. I stuen kan du indrette et hyggeligt sofaarrangement ved brændeovnen, og de store glaspartier i endevæggen giver en dejlig udsigt til naturgrunden.
I stueplan er der et lækkert badeværelse med bruseniche, og husets fire soveværelser er fordelt med to i stueplan og to på første sal. Værelserne er rummelige, så der er plads til at indrette mange sengepladser. På første sal er der desuden et aktivitetsrum til ungerne.
Mon ikke børnene også vil elske det dejlige indendørs poolområde, hvor den opvarmede pool frister til en dukkert? Du kan holde øje med dem gennem glasdøren til alrummet eller slappe af i saunaen og spabadet. Poolområdet har tilmed gulvvarme samt badeværelse med bruseniche.
Huset er omkranset af terrasser, så du kan følge solen rundt om huset i løbet af dagen. Den store naturgrund er omkranset af store træer og er anlagt med en græsplæne med sandkasse, gyngestativ og plads til trampolin.
Huset ligger i fredelige omgivelser, og området byder på skønne naturoplevelser i Blåbjerg Klitplantage og ved Vesterhavets lange, hvide sandstrande. Trænger børnene til at brænde energi af, er der kort cykelafstand til feriecenteret Dayz Seawest, der byder på legeland, tropisk badeland og gode restauranter.
Realisér sommerhusdrømmen med dette lækre poolhus. Bestil en fremvisning allerede i dag.
UDLEJNING:
Der foreligger udlejningsaftale med Dancenter. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 97.335.00 excl. forbrug.

EVT. BYTTE MED MINDRE SOMMERHUS. RING OG FORHØR NÆRMERE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.