Lerpøtvej 118, Tinghøj, 6800 Varde

Renoveret villa. Kun 2,5 km. fra Varde.

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

På en dejlig 1.228 m2 stor velplejet grund i Tinghøj med Lokal Brugs, få minutters kørsel til Varde, naturbørnehave og Mejls-Orten-Tinghøj Friskole samt cykelsti til Varde ligger denne velholdte villa som løbende er renoveret med bla. :
Efterisolering af loft, renoveret badeværelse år 2000, tilbygning og køkken fra år 2005, listetagpap på hovedhuset i år 2008, installeret solvarme i år 2008, hulmur isoleret i 2011, nyanlagt indkørsel samt renovering af kloak i år 2011.

Der tilhøre stor flisebelagt indkørsel, disponibelt rum ( tidl. garage ), havepavillion og dejlig velholdt have.

INDRETNING.:
Rummeligt bryggers med god skabsplads, bordarrangement med håndvask, klinkegulv, installation for vaskemaskine og adgang til et disponibelt rum ( tidl. garage )med samme gulvklinke. 4 værelser. I det ene værelse er der mulighed ( sælger har forberedt til gulvvarme ) for at der kan etableres et ekstra badeværelse, således at man kan have et soveværelse med adgang til eget badeværelse.Soveværelse med skabsvæg med 4 stk. skabe. Pænt badeværelse med lyst inventar fra JKE Design, lys gulvklinke og muret bruseniche.
Stort køkken/alrum med klinkegulv, lyst inventar fra Kvik med stålgreb, god bordplads, massiv bordplade og masser af skuffer. Køkkenet er i åben forbindelse med lys stue med trægulv, loft til kip med 8 stk ovenlys vinduer, udgang til terrasse og udsig til haven.

Endvidere mini lysstyring med sluk alt funktion og centralstøvsugeranlæg.
Stue - køkken/alrum, badeværelse, bryggers og gangarealer er isoleret og der er gulvvarme.

SØGER DU EN VELHOLDT OG RUMMELIG VILLA MED MANGE VÆRELSER ER DENNE VILLA NOGET FOR DIG.

DER ER MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE.

VED HURTIG HANDEL MEDFØLGER SHELTER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.