Enghavevej 48, 6870 Ølgod

Velholdt og rummelig villa tæt på skole og midtby.

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Leder du efter en solid villa, der er skabt med børnefamiliens komfort for øje, bør du læse videre her. Denne villa har god plads på de i alt 213 m2 til både samvær og privatliv med to stuer og fire værelser. Samtidig er beliggenheden helt i top nær både skole og indkøb i Ølgod - alt sammen finder du blot 40 minutters kørsel fra Esbjerg.

Villaen er bygget i 1970 i halvandet plan, og den fremstår pæn med røde mursten og mørkegrå trægavle.

I stueplan finder du køkken og spisestue i åbent rumforløb. Køkkenet er fra 2011 med hvide elementer fra HTH. En stor dobbeltdør forbinder spisestuen med opholdsstuen, og hele afdelingen er lys og indbydende takket være store vinduespartier.

Stueplan rummer også et godt værelse, et stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt et rummeligt bryggers, hvor der er god plads til at parkere barnevogn og klapvogn.

På første sal finder du endnu en stue plus yderligere tre værelser. Boligens andet badeværelse ligger også på dette plan, og her er elementerne udskiftet til nye modeller i tidløst grebsfrit design i år 2016. ( nyt foto er på vej )

Du får ikke brug for meget mere end en plæneklipper og en hæksaks for at holde haven. I forlængelse af den overdækkede terrasse får du et gårdhavemiljø, der er både solrigt og ugeneret - det perfekte sted at lade bøfferne syde på grillen en sommeraften. Der er desuden direkte adgang til bryggerset fra den overdækkede terrasse og garagen.

Villaen ligger så tæt på Ølgod Skole, at det er let at smutte hjem efter madpakken, hvis du og børnene er kommet for hurtigt ud af døren. Rema 1000 ligger 700 meter længere nede af Enghavevej, mens der er flere andre indkøbsmuligheder i byen. Ølgod har også både egen hal og svømmehal, og hvis biografen eller strøget trækker, kommer du let til Varde eller Esbjerg med under 40 minutter bag rattet.

Der er ingen grund til at tøve for længe. Lad os arrangere en fremvisning til dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.