Hovej 17A, Ho, 6857 Blåvand

Liebhaveri ved Ho Bugt

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Drømmer du om at bo midt i smuk natur? Så skal du se nærmere på denne ejendom, der med beliggenheden i Ho er omkranset af vestjysk hede, frodige klitplantager og Vadehavets blå bølger. Både fra huset og fra grunden er der udsigt til vandet, og samtidig kan du glæde dig over en tidssvarende og moderne bolig med masser af lys og luft. Prikken over i'et er den store grund, der både byder på en idyllisk sø og en græsmark, hvor områdets dyreliv udfolder sig for dine øjne.

Huset er opført i 2004 i gode, gedigne materialer - eksempelvis er træværket udført i henholdsvis mahogni og ceder, og der er gulvvarme under klinkegulvene. Huset er opført i to afsnit. I det ene er der carport med depotrum samt en stueetage med toilet, et anvendeligt, disponibelt rum samt en lys og indbydende udestue. Førstesalen byder desuden på to gode værelser, der er registreret som boligareal.

Hovedhuset rummer også to plan, og planløsningen sørger for, at boligen udnytter det naturlige lys optimalt. Langs den nordvendte facade i stueplanet ligger et værelse, et badeværelse, entréen og et bryggers. Resten af etagen er indrettet som et stort, åbent opholdsområde med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Her bader øst-, syd- og vestvendte vinduer rummet i lys, og samtidig har du en skøn udsigt til den omkringliggende natur.

Udsigten bliver kun bedre på første sal, der er indrettet som ét stort rum med loft til kip, fritlagte hanebånd og fint plankegulv. Samtidig er her udgang til en altan, hvorfra du kan nyde udsigten over Ho Bugt.

Ved udestuen er der en stor, vestvendt terrasse, og her kan aftenerne nydes med et skønt vue til solnedgangen over grundens lille sø og græsmarken, hvor ænder, fugle, råvildt og dådyr ofte kigger forbi.

Denne moderne bolig, den pragtfulde grund og de naturskønne omgivelser skal opleves. Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.