Strandparken 38, 6857 Blåvand

Luksus fritidshus udover det sædvanlige med top beliggenhed

Dette lækre fritidshus, som er totalrenoveret i kvalitets materialer 2022, er for den helt kræsne køber som går efter luksus og den helt rigtige beliggenhed. Her fra Strandparken 38 er der en kort og direkte sti til den populære Hvidbjerg Strand. Huset ligger på en fantastisk lækker og ugeneret grund for enden af Strandparken og kun et stenkast fra stranden.

Udover det fantastiske fritidshus får I et helt unikt udeområde med alt hvad hjertet begærer! Her er der bl.a. en luksus jacuzzi til 6 personer, stor isoleret sauna beklædt med cedertræ invendigt og med glasdør og vinduer i 3 lags varmesikret glas. Her er også etablret en udebruser med koldt og varmt vand. I den lækre overdækkede terrasse er der installeret terrassevarmere og udekøkken. Udenfor er der ligeledes et dejligt mulithavehus med shelter og et hyggeligt bålsted. Et helt unikt og sjældent set luksus terrassemiljø som skal opleves!

Indenfor er huset opført i en nordisk inspireret stil, som samtidig er energivenligt udstyret med 3-lags ruder og en højkvalitets varmepumpe med mulighed for aircondition. Husets køkkenalrum, med det eksklusive køkken i massiv egetræ og med stenbordplader, er lyst og rummeligt. Loftet er til kip og beklædt med akustik egetræslister og synlige bjælker, som er noget af det, der gør huset til noget helt særligt. Husets 3 rummelige værelser er alle indrettet i den hyggeligste badehotel-stil med luksussenge. Desuden har sommerhuset 2 flotte badeværelser med gulvvarme og med eksklusivt inventar og toiletter fra Geberit.

Varmepumpen er med smart wifi styring og den nye Contura brændeovn er special bygget og med lufttilførsel for bedre forbrænding. Fritidshuset har endvidere en ladestander med type 2 ladestik.

UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Meget høj lejeindtægt - Ring og forhør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.