Pouls Bjerge 14, 6857 Blåvand

Luksus fritidshus med fantastisk lækker beliggenhed og god udlejning

Med en helt fantastisk beliggenhed, midt imellem Blåvands bymidte og Vesterhavet ligger dette lækre kvalitets fritidshus opført i IPE træ. Huset på Pouls Bjerge er bygget i 2022 og byder på alt, hvad hjertet begærer både med hensyn til arkitektur og indretning. Med hele 202 m2 og en gennemtænkt planløsning kan huset nemt rumme den helt store familie. Alt inventar i huset er fra KVIK og her er der bestemt ikke sparet på noget. Fritidshuset har et elegant ydre med IPE træbeklædning og store 3 lags Velfac træ/alu vinduer, som sørger for et fantastisk lysindfald. Indenfor, er indretningen lys og moderne, og det er tydeligt, at materialer og interiør er udvalgt med stor omhu. Den sikre stilsans gør det til en ren fornøjelse at opholde sig inden døre - uanset om tiden bliver brugt på madlavning i det åbne køkken, afslapning i stuen eller pool- og bordtenniskampe i aktivitetsrummet.

Fritidshuset rummer fire store værelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge. Husets rummelige hems giver plads til yderligere to personer, og heroppe er der for øvrigt et fladskærms-tv, hvilket der også er flere af nedenunder. Planløsningen byder desuden på et bryggers, et gæstetoilet og tre lækre badeværelser, hvoraf det ene er med badekar.

Bademuligheder er der også ude i det fri, for på terrassen venter en hel wellnessafdeling med udendørs spa og sauna. Terrassemiljøet, der ligger syd for huset, er stort og solrigt, og mod øst finder I en mindre, men bestemt også dejlig morgenterrasse. Foran huset har I god plads til parkering, og som en praktisk detalje er der oplader til elbil. Huset har 2 genvex anlæg og varmen i huset kan styres hjemmefra via Sentio varmesystem.

Den 2035 m2 store naturgrund, som fritidshuset er placeret på, ligger dejligt ugeneret for enden af en stikvej til Pouls Bjerge. Fra huset er der ikke langt til hverken den lækre Hvidbjerg Strand eller Blåvands midtby.

UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger med Feriepartner Blåvand. Udlejningsbudget til sælger for år 2024 foreligger på kr. 394.535,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.