Rosenvej 9, 6853 Vejers Strand

Liebhaveri i særklasse og med bedste beliggenhed i Vejers

Hvis du er på udkig efter et fritidshus i absolut særklasse og med top beliggenhed, så er Rosenvej 9 i Vejers det helt rigtige valg. Fritidshuset fra 2022 er opført i de bedste kvalitetsmaterialer, og fremstår i et moderne og stilrent design, som passer godt ind i omgivelserne.

Allerede når man ankommer til adressen er man ikke i tvivl om, at der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Fritidshuset, som er fordelt på 2 etager, byder på en skøn atmosfære i en moderne stil med flotte farver og en smuk indretning. De store panoramavinduer sørger for et lækkert lysindfald, og man føler nærmest, at man sidder midt ude i naturen. Entreen er yderst rummelig og byder på god garderobeplads, samt bordarrangement med håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til et af huset 3 store værelser.

Fra gangen er der adgang til stort lækkert badeværelse samt endnu et værelse. Det smukke køkken med hyggelig Bio Pejs, er holdt i lækre afdæmpede farver, ligger i åben forbindelse med en stor spiseafdeling, med masser af plads til hyggeligt samvær og lækre middage.

På første sal er huset sidste store værelse og et ekstra badeværelse i samme flotte stil som i stueetagen. Fra den hyggelige og rummelige stue er der kig til Vesterhavet samt et skønt udsyn udover klitlandskabet. En hyggelig alkove gør det muligt, at trække sig lidt tilbage og eksempelvis nyde en god bog.

De udvendige faciliteter byder på flotte solnedgange, der kan nydes fra den store omkring liggende træterrasse som både byder på udendørs Jacuzzi og brus. Fritidshuset ligger på en klitgrund kun en kort gåtur fra stranden, samt i kort afstand til indkøb og restaurant.

Til huset hører endvidere en ladestander, så elbilen kan lades op. Et fantastisk fritidshus som skal opleves.

UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger med Die "Hyggelige" Dänen. Lejeindtægt i 2023 er pt. på kr. 288.088,00 til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.