Ved Volden 21, 6857 Blåvand

Super lækkert fritidshus med høj lejeindtægt

Hvis du er på udkig efter et super lækkert fritidshus, som både egner sig til privat brug men også kan indbringe en høj lejeindtægt, så er Ved Volden 21 i Blåvand det helt rigtige valg.

Huset, som er fra 2021 byder på luksus til hele familien. Den store sydvestvendte træterrasse er ideel, hvis familien vil nyde det gode vejr og en stor del af terrassen er overdækket, så man frit kan søge læ eller skygge hvis det er nødvendigt. Når mørket falder på, vil loftet i den overdækkede terrasse lyse op, som en stjernehimmel - dette er blot et af eksemplerne på, hvorfor dette hus er ikonisk og detaljeorienteret.

I forbindelse med træterrassen står en lækker jacuzzi klar, som kan bruges året rundt. Terrassen vender ud mod den ugenerte naturgrund, hvor der er god plads til boldspil og andre udendørs aktiviteter.

Er vejret ikke til udendørs hygge, så er der rig mulighed for at hygge sig indenfor. Blandt andet er her et stort separat aktivitetsrum med poolbord, bordtennis og en hyggelig bar og eget badeværelse.

Indenfor i huset er der et praktisk indgangsparti med plads til overtøj og sko. Herfra kommer man ind i et flot køkken/alrum med både lys og masser af plads. Alrummet ligger i åben forbindelse med en hyggelig stue med biopejs.

Huset er opbygget med to afdelinger i hver sin ende af huset, hvilket gør huset til et perfekt valg hvis ferien holdes 2 familier sammen. Hver familie har nemlig 2 rummelige soveværelser og deres eget lækre badeværelse, som gør det muligt at have lidt privatliv.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægten var i januar allerede på kr. 250.000,00 til sælger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.