Bakkedraget 28, 6857 Blåvand

Hyggeligt sommerhus beliggende på fantastisk lækker stor naturgrund

På en ikke mindre en 2723 m2 stor naturgrund, midt i et dejligt sommerhusområde omgivet af smukke klitter og træer finder I dette hyggelige fritidshus.

Fra ejendommen har I gå afstand til Blåvand Centrum, som har masser at byde på med restauranter, caféer og shopping. Ad hyggelige små veje og stier kan I gå eller cykle ned til Blåvands skønne sandstrande.

Fritidshuset, som er opført i 1972 og står i pæn stand med gråblå træfacader og sort tag. De i alt 75 boligkvadratmeter byder på tre værelser med skabsplads, pænt badeværelse samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen har I adgang til et pænt køkken, som med åben forbindelse til den hyggelige og rummelige vinkelstue naturligt samler familien om madlavning, måltider og afslapning. Stuen, som har udgang til terrassen har brændeovn og fra vinduespartierne får hele boligen et rigtig flot lysindfald.

Udelivet nydes på den uforstyrrede og rummelige træterrasse, som er vendt mod sydvest, så den byder på masser af solskinstimer hele dagen og ud til sidst på aftenen. Her er der masser af plads til afslapning og måltider under solen med spisende gæster. Drømmer I om et fritidshus i Blåvands fredelige omgivelser med en spændende ferieby og smukke badestrande, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.



UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Lejeindtægt til ejer i 2022 ved begrænset udlejning fra april til oktober kr. 58.433,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.